Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

 

 

Házhoz szállítás díjszabása

Ingyenes szállítás: Az " Ingyenes kiszállítás" ikonnal megjelölt termékeknél

Ingyenes szállítás: Bruttó 20.000 forint feletti vásárlás esetén.

 

Jelen szállítási költségek, Magyarország területére vonatkoznak! Külföldi szállítási cím esetén, kérem kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Házhoz szállítás:

0 - 4.999 Ft közötti rendelés, utánvétel esetén 1.190 Forint

0 - 4.999 Ft közötti rendelés, bankkártya esetén 1.090 Forint

0 - 4.999 Ft közötti rendelés, előreutalás esetén 990 Forint

 

5.000 - 9.999 Ft közötti rendelés, utánvétel esetén 990 Forint

5.000 - 9.999 Ft közötti rendelés, bankkártya esetén 890 Forint

5.000 - 9.999 Ft közötti rendelés, előreutalás esetén 790 Forint

 

10.000 - 20.000 Ft közötti rendelés, utánvétel esetén 890 Forint

10.000 - 20.000 Ft közötti rendelés, bankkártya esetén 790 Forint

10.000 - 20.000 Ft közötti rendelés, előreutalás esetén 690 Forint

 

GLS CsomagPont szállítás:

0 - 4.999 Ft közötti rendelés esetén 990 Forint

5.000 - 9.999 Ft közötti rendelés esetén 790 Forint

10.000 - 20.000 Ft közötti rendelés esetén 690 Forint

 

Szállítási idő:

Raktáron lévő termékeinknél, átlagosan 2-4 munkanap.

Külsőraktáron lévő termékeinknél, átlagosan 4-6 munkanap.

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

1. A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut bruttó 20 000, - Forint feletti kosárérték esetén díjmentesen házhoz szállítja szállítmányozó cég igénybevételével, expressz postai szolgáltatás vagy egyéb közúti fuvarozás keretében. A Szolgáltató bruttó 20 000, - Forint alatti kosárérték esetén minden esetben házhoz szállítási díjat számít fel Magyarország területén, amelynek díja bruttó 990, - Forint, előreutalás esetén 790, - Forint. A kosárérték meghatározásánál a számla végösszege az irányadó, csökkentve minden igénybevett kedvezménnyel, illetve számlacsökkentő tényezővel. Amennyiben a kosárérték a bruttó 20 000, - Forintot nem éri el, a házhozszállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez. Bruttó 20 000, - Forintot meghaladó kosárérték esetén a házhoz szállítás díjmentes. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja. 

 

2. Az Ügyfélnek lehetősége van a weboldalon megrendelt árut személyesen, GLS csomag pontokon átvenni.  Bruttó 20 000, - Forint feletti kosárérték esetén a GLS csomag pontokon történő átvétel minden esetben díjmentes. A Szolgáltató bruttó 20 000, - Forint alatti kosárérték esetén minden esetben szállítási díjat számít fel Magyarország területén, amelynek díja egységesen bruttó 690, - Forint. A kosárérték meghatározásánál a számla végösszege az irányadó, csökkentve minden igénybe vett kedvezménnyel, illetve számlacsökkentő tényezővel. Amennyiben a kosárérték a bruttó 20 000, - Forintot nem éri el, a fenti 690, - Forintos szállítási díj automatikusan hozzáadódik a Számla összegéhez. Bruttó 20 000, - Forintot meghaladó kosárérték esetén a GLS csomag ponton történő átvétel díjmentes. Jelen pont nem vonatkozik a Szolgáltató Irodájában történő személyes átvételre. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a kosárérték szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes átvételt biztosító értéket meghaladó megrendelések esetén van lehetőség az átvételi ponton történő díjmentes átvételre. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására azonban már nincs mód. A Szolgáltató a GLS csomag pontokon történő személyes átvételhez kapcsolódó kosárérték- és díj változtatás jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

 

3. A jelen házhozszállítási feltételek, a 40 kg-ot meg nem haladó csomag esetén érvényesek!

Ennél nagyobb tömegű megrendelés esetén, egyedi díjszabást adunk!Kivétel, az ingyen szállítással megjelölt termékek!

 

4. Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően lehetőséget biztosít Ügyfélnek a kiszállítási időpont megválasztására, mely nem konkrét időpontot jelöl, csak közelítő szállítási intervallum kiválasztására szolgál. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni.

 

5. A megrendelt terméket - az Ügyfél előzetes jelzés alapján - személyesen is átveheti a irodánkban, előre egyeztetett időpontbam.

 

6. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

 

7. Az Ügyfél a Szolgáltató által biztosított fizetési módokról illetve átvételi lehetőségekről az átvételi és fizetési módok oldalon tájékozódhat.

 

8. Számla: Szolgáltató az Ügyfél részére a kifizetés igazolására, a megrendelés elküldését követően elektronikus számlát állíthat ki az Ügyfél által megadott email címére. Jelen ÁSZF elfogadása az elektronikus számlabefogadó beleegyezésének minősül. Az ÁSZF elfogadását követően az Ügyfél hozzájárul ahhoz, hogy számára a Szolgáltató elektronikus számlát állítson ki. Jelen hozzájárulás visszavonására az Prémium Pláza Kft. Ügyfél szolgálatához intézett egyértelmű beleegyezés visszavonására irányuló nyilatkozattal van lehetőség. Elektronikus díjbekérő számlát csak azon Ügyfelek részére küld a Szolgáltató, akik nem a készpénzben történő fizetési módot választották. Az elektronikus díjbekérő számla tartalmazza azt az összeget, amit az Ügyfél banki átutalással vagy egyéb a Szolgáltató által biztosított online fizetési mód igénybevételével (bankkártyás fizetés stb.) köteles kiegyenlíteni.

 

A termék átvételekor (GLS Csomag Ponton történő átvétel, kiszállítás során a futártól történő átvétel stb.) a Szolgáltató az Ügyfél részére a vásárlás igazolására, papíralapú számlát ad.

Azok az Ügyfelek, akik az online megrendelés során a személyes átvételt választották, az irodánkban kapnak nyomtatott számlát az eladótól

 

A 45/2014(II.26.) korm. rendelet alapján, amennyiben csomagját nem veszi át, az költséget von maga után. Az át nem vett csomag nem azonos a 14 napos vásárlástól elállással!

Ez a költség, az oda, és visszaszállítás, díját tartalmazza!

Egységesen 1980 FT.